marcipan.in.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Вівсяне печиво класичне

E-mail Печать PDF

вівсяне печиво класичнеВсім з дитинства знайомий смак вівсяного печива, коли матуся або бабуся наливала склянку теплого молока, а до нього – ароматне і смачне вівсяне печиво. То були найкращі моменти дитинства. Тепер, ми вже самі матусі і з задоволенням дбаємо про своїх діточок, випікаючи солодкі смаколики. Вівсяне печиво – не виняток. Представляємо вашій увазі фото-рецепт приготування класичного вівсяного печива.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

вівсяне печиво класичнеПотрібні інгредієнти:

2 курячих яйця
200 г вершкового масла
пів склянки цукру
склянка вівсяного борошна
склянка пшеничного борошна
ванільний цукор
1 маленька ложка розпушувача для тіста

вівсяне печиво класичне
М'яке вершкове масло змішуємо з цукром, ванільним цукром і розпушувачем. Доводимо все до однорідної суміші.
вівсяне печиво класичне Додаємо окремо збиті яйця і знову все ретельно перемішуємо.
вівсяне печиво класичне Тепер зосталося тільки всипати муку та замісити тісто.
вівсяне печиво класичне Деко вкриваємо папером для випікання солодощів. З тіста формуємо маленькі кульки. Для цього ретельно змочимо руки у прохолодній воді, щоб тісто не прилипало до пальців. Беремо шматочок тіста, долонями скатуємо його у кульку і кладемо на папір. Або, якщо у вас нема бажання працювати з тісто, ви можете скористатися маленькою ложечкою.
вівсяне печиво класичне Відправляємо деко із сформованими кульками у духовку і випікаємо до рум'яності. В результаті ви отримаєте ось таке гарненьке вівсяне печиво. Смачного вам чаювання.

Интересная статья? Поделись ею с другими:

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Мій кулінарний блог

Пісні бублики з кунжутом

Винка | 
Все частіше доводиться чути, що піст – це не лише... фото-рецепт...
Кокосове печиво

Винка | 
Після великодньої випічки завжди залишаються білки з яєць. Нерідко їх... фото-рецепт...

История продуктов

Гвоздика

Главное отличие хорошей гвоздики – маслянистый на ощупь налет и...
Полезные свойства грибов

Сезоном сбора грибов считается осень. В это время их особенно...
Семь интересных фактов о виски, которые Вы не знали - Советы от Glasko.com.ua

Планируете коктейльную вечеринку? Не представляете Ваш праздник без известного Jack...

Рецепт дня

Пісне овочеве рагу

Смачненьке пісне овочеве рагу добре смакує як друга страва. ... подробнее...

Блины

Сирні млинці

Приготовані млинці складіть у стопку. Кожен млинець змастіть вершковим маслом.... подробнее...

Сладкая выпечка

Пиріг із троянд із сирковою начінкою

Дуже смачний сирний пиріг у вигляді букета троянд. Пиріг з... подробнее...

Десерты

Крем-брюле

Любимый десерт детства – крем-брюле. Воздушный крем отлично дополняет карамельная... подробнее...

Постный стол

Пісне печиво з арахісом

Всі гадають, що пісні страви не такі смачні і поживні... подробнее...

Православный стол

Пасхальный венок

Очень красивая и вкусная пасхальная выпечка. ... подробнее...
You are here