marcipan.in.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Пісний український борщ

E-mail Печать PDF

пісний борщЗараз у християн особлива пора – Великий піст. Тим не менш харчування в піст повинно бути не тільки різноманітним та поживний, а й містити велику кількість необхідних організму вітамінів та мікроелементів. Все це присутнє в простій українській страві пісному борщі, фото-рецепт якого ми представляємо вашій увазі.

Що потрібно для приготування пісного борщу:

3 великих картоплини
1 морквина
1 великий буряк
половина середнього качану капусти
1 велика цибулина
200 г квасолі
50 г соняшникової олії
50 г томатної пасти
1 велика ложка оцту
сіль та перець за смаком
солодкий перець та зелень (якщо у вас є, наприклад, морожені, можна використати такі)

пісний український борщ Квасолю промиваємо та відварюємо. Чистимо овочі. Картоплю нарізаємо великими квадратиками. У каструлю складаємо варену квасолю, картоплю та пів цибулини. Солимо і ставимо на вогонь, варимо 15 хвилин.
пісний український борщ За цей час шинкуємо капусту.
пісний український борщ Нарізаємо буряк.
пісний український борщ Через 15 хвилин у каструлю кидаємо капусту.
пісний український борщ А ще через 5 хвилин половину нарізаного буряку.
пісний український борщ Поки варяться овочі зробимо піджарку. Нашинкуємо другу половину цибулі і натремо моркву.
пісний український борщ Підігріваємо на пательні олію и підсмажуємо цибулю до золотавості. Туди ж додаємо моркву і буряк. Тушкуємо ще 5 хвилин і додаємо у каструлю.
пісний український борщ Туди ж вливаємо оцет і томатну пасту. Обов'язково ще додайте солі за смаком. За 2 хвилини покладіть у пісний борщ солодкий та чорний перець, зелень. Дайте борщу настоятися. Смачного!

Интересная статья? Поделись ею с другими:

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Мій кулінарний блог

Пісні бублики з кунжутом

Винка | 
Все частіше доводиться чути, що піст – це не лише... фото-рецепт...
Кокосове печиво

Винка | 
Після великодньої випічки завжди залишаються білки з яєць. Нерідко їх... фото-рецепт...

История продуктов

Самое итальянское вино Asti Martini

Нет ничего прекраснее, чем в летний жаркий вечер под красивую...
История сельдерея

Родиной сельдерея считают Средиземноморье, дикие формы которого находят по морскому...
Что приготовить с помощью блендера

Блендер, как кухонная машина, стал известен меньше ста лет назад....

Рецепт дня

Постный борщ

За счет копченого чернослива этот борщ получается изумительно вкусным.  ... подробнее...

Блины

Оладьи с ягодами и медовым соусом

Соус, описанный в рецепте, можно подавать не только к оладьям,... подробнее...

Сладкая выпечка

Творожное печенье поцелуйчики рецепт с фото

Творожное печенье Поцелуйчики должны помнить многие. Рецепт его приготовления был... подробнее...

Десерты

Пряный фруктовый салат

Для этого десертного салата подойдут любые ягоды или фрукты. ... подробнее...

Постный стол

Крем-суп из тыквы

Как известно тыква очень полезна для организма, а особенно весной,... подробнее...

Православный стол

Пасха творожная с орехами

Традиционная творожная пасха с орехами к светлому празднику Пасхи. ... подробнее...
You are here