marcipan.in.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Пісне печиво з кокосом

E-mail Печать PDF

Пісне печиво з кокосомРозсипчасте пісне печиво з кокосом відмінно доповнить меню пісного (або як його ще називають веганського) столу.

Це розсипчасте пісне тісто ви можете доповнити не тільки кокосовою стружкою, але й горіхами, кунжутним або соняшниковим насінням, сухофруктами, родзинками, тощо.

 

 

 

Пісне печиво з кокосомДля такого пісного печива вам знадобиться:

100 мл соняшникової олії (підійде будь-яке рослинна олія);
80 мл звичайної холодної води;
3 ст. л . цукру;
трохи ваніліну;
половина ч. л. кухонної, крупної солі (якщо у вас сіль дрібного виду, то її потрібно буде чверть ложки);
2 ст. л. картопляного крохмалю (він необхідний для кращого з'єднання з борошном і щоб не витікала олія);
3 ст. борошна;
1,5 ч. л. розпушувача для тіста або ж соду погасіть оцтом;
100 г кокосової стружки.

Пісне печиво з кокосом Отже, сам процес приготування розсипчастого пісного тіста досить простий. Для початку вам слід змішати борошно, крохмаль, розпушувач, цукор, ваніль, кокосову стружку і сіль - тобто всі сипучі продукти.
Пісне печиво з кокосом Потім змішайте воду і соняшникову олію. Розмішайте і швидко влийте в сипучу суміш.
Пісне печиво з кокосом Замісіть тісто і дайте йому постояти, щоб борошно увібрала всю олію.
Пісне печиво з кокосом Розкатайте тісто в пласт.
Пісне печиво з кокосом За допомогою скляного стакану зробіть кружечки печива.
Пісне печиво з кокосом Розкладіть на деко, присипане борошном, і спечіть в духовці.
Пісне печиво з кокосом Ось і все. Смачне пісне печиво з кокосом готове. Смачного вам.

Интересная статья? Поделись ею с другими:

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Мій кулінарний блог

Пісні бублики з кунжутом

Винка | 
Все частіше доводиться чути, що піст – це не лише... фото-рецепт...
Кокосове печиво

Винка | 
Після великодньої випічки завжди залишаються білки з яєць. Нерідко їх... фото-рецепт...

История продуктов

Виды крема для торта

В этой статье будут описаны основные виды кремов. Но прежде...
Как правильно готовить кальмары

Виртуозно обращаться с кальмарами умеет не каждый. Но, освоив науку...
Тыквенный афродизиак

Чикагские исследователи из центра по изучению запаха и вкуса выявили,...

Рецепт дня

Пісний український борщ

Зараз у християн особлива пора – Великий піст. Тим не... подробнее...

Блины

Блинные мешочки с сюрпризом

Для начинки можно использовать не только сливки, но и нежирную... подробнее...

Сладкая выпечка

Творожное печенье поцелуйчики рецепт с фото

Творожное печенье Поцелуйчики должны помнить многие. Рецепт его приготовления был... подробнее...

Десерты

Фисташковые трюфели

Трюфели во все времена считались вершиной конфетного искусства, и эти... подробнее...

Постный стол

Крем-суп из тыквы

Как известно тыква очень полезна для организма, а особенно весной,... подробнее...

Православный стол

Пасха творожная с орехами

Традиционная творожная пасха с орехами к светлому празднику Пасхи. ... подробнее...
You are here