marcipan.in.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Кокосове печиво

E-mail Печать PDF

Кокосове печиво

Після великодньої випічки завжди залишаються білки з яєць. Нерідко їх просто викидають. Але я хочу запропонувати вам приготувати ось таке кокосове печиво. Воно дуже ніжне і смачне. Смакує як само по собі, так і до чаю або кави. А ще, це кокосове печиво змащують вершковим кремом і отримують незрівнянно смачне тістечко. Фото-рецепт додається.

Кокосове печиво

Для кокосового печива я взяла такі інгредієнти:

білки 5 шт;
цукрова пудра 350 г;
борошно 4 ст. ложки;
кокосова стружка 350 г.

Кокосове печиво

Збила білки у круту піну. Простежте, щоб у ємності, де ви будете збивати білки, не було вологи. Порада: білки краще збивати охолодженими.

Кокосове печиво

Далі, коли білки вже перетворилися на піну, я всипала частинами цукрову пудру весь час збиваючи. Як бачите на фото ця суміш стала більш пишною.

Кокосове печиво

В цю ж суміш я всипала всю кокосову стружку. Перемішала ложкою.

Кокосове печиво

Всипала борошно і замісила тісто. Дуже важливо: якщо борошна ви всипите надміру, у вас вийде тверде печиво.

Кокосове печиво

Деко я застелила пергаментом і присипала борошном. На нього за допомогою кондитерського рукава я сформувала печиво у вигляді маленьких конусів.

Кокосове печиво

Випікала я печиво у духовці протягом 40 хвилин при температурі 150 градусів. Кокосова стружка в даному рецепті слугує в якості розпушувача. Завдяки їй кокосове печиво м'якеньке і ніжне.

Кокосове печиво

Це кокосове печиво також смакує з вершковим кремом. Для нього з'єднайте 100 г м'якого вершкового масла з 2 столовими ложками згущеного молока і збийте міксером. Низ печива змастіть кремом і з'єднайте з низом іншого печива.

Кокосове печиво

Смачного вам!

Интересная статья? Поделись ею с другими:

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Мій кулінарний блог

Пісні бублики з кунжутом

Винка | 
Все частіше доводиться чути, що піст – це не лише... фото-рецепт...
Кокосове печиво

Винка | 
Після великодньої випічки завжди залишаються білки з яєць. Нерідко їх... фото-рецепт...

История продуктов

Орехи - в чем их полезность ?

Каждый из видов орехов, полезен сам по себе, но зная...
Полезные свойства грибов

Сезоном сбора грибов считается осень. В это время их особенно...
Интересные идеи к праздничному столу

Ягоды — на стол Для сервировки стола воспользуйтесь дарами осени, например,...

Рецепт дня

Пісні оладки з чорносливом та родзинками

В піст дуже хочеться поласувати чимсь смачненьким. Якщо вам приїлися... подробнее...

Блины

Млинці вівсяні

Вівсяні млинці особливо корисні до сніданку. А ще вони ну... подробнее...

Сладкая выпечка

Домашнее песочное печенье

Каждой хозяйке, маме и жене, конечно же, хочется когда-нибудь приготовить... подробнее...

Десерты

Крем-брюле

Любимый десерт детства – крем-брюле. Воздушный крем отлично дополняет карамельная... подробнее...

Постный стол

Салат из капусты

Капуста – это единственный овощ, который не теряет за зиму... подробнее...

Православный стол

Пасхальный венок

Очень красивая и вкусная пасхальная выпечка. ... подробнее...
You are here