marcipan.in.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Що приготувати до дня святого Валентина

E-mail Печать PDF

до дня святого ВалентинаОбовязковими атрибутами цього дня є милі листівки у вигляді серця, квіти і солодощі. Але головний подарунок у цей день – незабутній вечір. Без романтичної вечері у цей день - ніяк. Проте страви повинні бути максимально легкі, щоб вечір був дійсно романтичним.

Атмосфера цього свята повинна розслабляти. Вечерю краще влаштувати на маленькому журнальному столику. Замість стільців використайте гарні декоративні подушки або низький диван, вкритий м’якою ковдрою.

Скатертина як найкраще підійде червоних відтінків. Це може бути рожевий, ліловий або кремовий колір. До однотонної скатертини підійде посуд з візерунками, а пістряву скатертину прикрасьте однокольоровим посудом.

По романтичному гарно виглядають пелюстки троянд розсипані на столі. Живі квіти також прикрасять вечерю до дня святого Валентина.

Романтичну атмосферу доповнить спокійна музика, яка подобається вам обом. Доречним буде запалити ароматизовані свічки або аромалампу. Для романтичної вечері в день святого Валентина підійдуть ефірні масла з ароматом бергамоту, ванілі, гвоздики, цитрусів, жасміна або троянд.

до дня святого ВалентинаА тепер найголовніше – що приготувати до дня святого Валентина. Головне правило романтичної кулінарії – вечеря повинна бути легкою. Приготуйте страви з так званих продуктів афродізіаків. До таких можна віднести червоне м’ясо і яловичу печінку; з-поміж овочів віддайте перевагу капусті броколі, селері, каперсам, квашеній капусті; з фруктів – це банани, сушені чи в’ялені фініки, інжир або свіжа полуниця. Властивостями афродізіаку володіють також скумбрія, лосось, креветки та устриці. Але головний продукт усього свята – шоколад і обов’язково чорний.

Легку вечерю можна розпочати зі стейка лосося. У ролі гарніра може бути паста з броколі та бринзою. Доповніть основні страви салатом з авокадо і креветок або салатом із селери.

Не варто в романтичний вечір зловживати алкоголем. Віддайте перевагу легким винам або приготуйте прохолодний крюшон з алкоголем.

На десерт доречно буде приготувати банани в тісті або яблука у карамельній скоринці.

Але якщо у вас обмаль часу і ви бажаєте більше часу провести разом, то від клопоту на кухні вас може позбавити спільне приготування фондю. Ця страва може бути не тільки шоколадною, а й сирною. Вам залишиться тільки нарізати фрукти для солодкого чи підготувати шматочки м’ясних делікатесів для сирного фондю.

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Мій кулінарний блог

Пісні бублики з кунжутом

Винка | 
Все частіше доводиться чути, що піст – це не лише... фото-рецепт...
Кокосове печиво

Винка | 
Після великодньої випічки завжди залишаються білки з яєць. Нерідко їх... фото-рецепт...

История продуктов

Как правильно выбрать пельмени?

В наше время вместо домашних блюд все чаще на столе...
Бадьян обыкновенный

Бадьян (анис звездчатый) относится к небольшим вечнозеленым тропическим деревьям, являющийся...
Такая полезная брокколи

Ученые из Швеции утверждают, что, употребляя в пищу брокколи, укрепляется...

Рецепт дня

Пісне печиво з арахісом

Всі гадають, що пісні страви не такі смачні і поживні... подробнее...

Блины

Оладьи с ягодами и медовым соусом

Соус, описанный в рецепте, можно подавать не только к оладьям,... подробнее...

Сладкая выпечка

Пиріг із троянд із сирковою начінкою

Дуже смачний сирний пиріг у вигляді букета троянд. Пиріг з... подробнее...

Десерты

Крем-брюле

Любимый десерт детства – крем-брюле. Воздушный крем отлично дополняет карамельная... подробнее...

Постный стол

Рулет из баклажанов с орехами

Интересная постная закуска с восточными нотками. ... подробнее...

Православный стол

Пасхальный венок

Очень красивая и вкусная пасхальная выпечка. ... подробнее...
You are here